This site uses Javascript. Instructions how to enable JavaScript, you can find here.

Show English   Toon Nederlands

Hallo!

Wij zijn een creatief bureau voor evenementen en communicatie. Al ruim 21 jaar bedenken en organiseren we voor en met onze klanten verrassende en inspirerende events en ervaringen. Zo maken we onze  klanten blij. En ook onszelf. Elke uitdaging doet ons hart sneller kloppen en genereert nieuwe energie en nieuwe ideeën – voor elke vraag, voor elk event. En elke dag laten we onze adrenaline stromen, maken we nieuwe plannen en doen we nieuwe vondsten. Altijd anders, altijd effectief.

Events

Een feestje zonder cake kun je ook een meeting noemen. Maar een meeting mét cake is een feestje. Wij maken van elk evenement een belevenis. Van meerdaagse productlanceringen tot intieme kleinschalige personeelsbijeenkomsten, van incentives tot teambuildingsessies en van dealerbijeenkomsten tot kick-offs. Groot en klein, online én offline, in binnen- en buitenland – altijd op zoek naar de grenzen van het onmogelijke. 

Communications

Communiceren doe je samen. Luisteren is daarom net zo belangrijk als spreken.  Een vraag net zo belangrijk als een antwoord. Daarom vragen we door, zodat je behoefte net zo duidelijk is als ons antwoord.  Zo geven we helder invulling aan uw communicatievragen. En zorgen we dat je boodschap aankomt. Samen kiezen we de vorm die maximaal effect sorteert – van direct mailing tot smartphone-invite en van leaflet tot persbericht.

And more...

We zetten altijd net een stapje meer; denken net wat verder door. Alleen dan kunnen we verrassen, kunnen we verwachtingen overtreffen. Bij alles wat we doen. We geven je presentatietrainingen om je boodschap meer zeggingskracht te geven, vinden give-aways die je promotie versterken, regelen energieke en enthousiaste beursondersteuning,  en engageren de beste sprekers voor je marketingevent. En we doen zelf het licht uit na een sprankelend bedrijfsfeest.

Zo doen we het

We zijn ervaren, maar nooit routineus. Elk project is anders en vraagt om een eigen aanpak.  En om 100% aandacht. Samen met een vaste ploeg creatieve specialisten zetten we spontane ideeën om in effectieve oplossingen en bedenken we simpele concepten voor complexe vragen. Hoofd in de wolken, maar beide benen op de grond, hand in hand met de klant. Want we zijn voor alles resultaatgericht. Zo laten we creativiteit renderen.

Sterrengala Haarlem

Sterrengala Haarlem

Partner Evenement Sony

Partner Evenement Sony

Dealer meeting Gyproc

Dealer meeting Gyproc

Incentive TomTom

Incentive TomTom

Youtube channel

YouTube kanaal WMX

Pers- conferentie Harris

Pers- conferentie Harris

Personeels- uitje Reckitt Benckiser

Personeels- uitje Reckitt Benckiser

Familie Festival Technische Unie

Familie Festival Technische Unie

Team- building Progress

Team- building Progress

Huisstijl Mambulu!

Huisstijl Mambulu!

Kick-off Canon Europe

Kick-off Canon Europe

Experience Day Robin Radar

Experience Day Robin Radar

FrieslandCampina

Bedankt voor de hulp. Ik zal bij de komende presentaties gaan oefenen met jullie tips.

Sony

And finally one last thank for all your help. You were amazing!

Mitsubishi

Bedankt voor jullie inzet en fantastische begeleiding. Voor een volgend event zullen we jullie zeker weer inschakelen.

Robin

Het was een bijzonder geslaagd event. Het team verkeert in overwinningsroes en we gaan lekker nagenieten. Dank voor jullie flexibiliteit en hulp bij dit succes. Ik vond het leuk en prettig samenwerken.

Qlik

Event was erg geslaagd. Feedback van deelnemers was erg positief zowel op programma, content en organisatie. Enorm bedankt voor de excellente support en organisatie.

New Co

Wat de samenwerking echt bijzonder maakt, is hoe ze feilloos aanvoelen wat er moet gebeuren - en dat vervolgens gewoon DOEN. Wat een geruststelling, om je concept in zulke capabele handen te leggen.

Laten we praten

Sparren, brainstormen, ideeën en ervaringen uitwisselen – daar gaat ons hart sneller van kloppen. Nieuwsgierig? Een kop koffie is een goed begin. Geven wij, gloeiend van trots, mooie voorbeelden van projecten waar we de afgelopen 21 jaar vol overgave aan gewerkt hebben. Kijken of het klikt? Vast wel!